fbpx
Waar bent u naar op zoek?

Bent u op zoek naar een professionele steiger? Riezebos verhuur is een jong en enthousiast verhuurbedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van steigers en bieden deze tegen zeer aantrekkelijke prijzen aan. Wij hebben een breed en divers assortiment aan professionele steigers in diverse soorten en maten. Daarnaast verhuren wij ook andere aan de bouw gerelateerde huurmaterialen.

Wij bieden niet alleen goedkope steigers, maar ook u kunt ook een hoge kwaliteit en flexibiliteit van ons verwachten. Wij staan garant voor een goede service en zijn u snel van dienst. U kunt op elk moment uw complete steigerpakket inclusief alle benodigde materialen met aanhanger of andere bouwmaterialen ophalen. Het enige dat u hoeft te doen, is duidelijk uw wensen aangeven. Wilt u dat wij uw gehuurde materialen op locatie brengen of plaatsen? We helpen u graag tegen een afgesproken vergoeding.

Verhuur van diverse steigers

Of u nu een rolsteiger, een kamersteiger, een dakkapelsteiger, een trappentoren, een daksteiger of een trapsteiger nodig heeft. Riezebos verhuur kan het voor u verzorgen. Onze steigers zijn allemaal van aluminium en voldoen vanzelfsprekend aan alle keuringseisen volgens de wetgeving en de Arbowet (NEN 2484, NEN-EN 1004 en de EN 1147).

Verkoop van steigers

Ook als u zelf steigers bezit, kunnen wij u van dienst zijn. We doen voor u reparatie en keuring van uw steigers. En mocht u een nieuwe steiger nodig hebben? Wij verkopen diverse soorten steigers, van een basissteiger tot aan uitgebreide steigerpakketten eventueel met aanhanger.

Verhuur bouwbenodigdheden

Niet alleen voor steigers kunt u terecht bij Riezebos verhuur. Ook voor elektrische gereedschappen, tuin- en stratenmakersgereedschappen, aanhangers en verwarm- en droogapparatuur kunt u bij ons huren.

Compleet aanbod van verhuur

Met een compleet aanbod van steigers, gereedschappen, aanhangers en machines weet u zeker dat u de juiste materialen heeft voor welke klus dan ook. Dus wilt u aan de slag, of het nou bouw, verbouw of onderhoud is. Riezebos verhuur is dé partner voor elke zelfstandige ondernemer en klussende particulier.