hoogwerker-huren

Hinowa Lightlift 17.75 PERFORMANCE

Compact, Krachtig en zeer Productief zal de Hinowa Lightlift 17.75 PERFORMANCE je iedere dag vergezellen tijdens het werken op hoogte, bij de meest uiteenlopende toepassingen met betrekking tot tuinieren, bouw en onderhoud van gebouwen, werken binnen en buiten, dankzij de verschillende beschikbare motoriseringen. Het resultaat van een driejarig proces van onderzoek en ontwikkeling, bevat de machine vele kenmerken die de norm voor de globale markt van dit type werktuigen zullen zetten.

De nieuwe Jib Performance maakt het mogelijk om onder alle omstandigheden met 2 operators te werken, met een gewicht van 230 kg, volledig ten voordele van de productiviteit, waarbij de operator in staat gesteld wordt de benodigde gereedschappen mee te nemen.

Kenmerken

230 kg nuttig draagvermogen over de gehele werkzone
Groot werkbereik: 17 meter hoogte en 7,5 m constante vlucht met baan vlak langs de muur
Breed gamma beschikbare motoriseringen
Snelheid en precisie van de bewegingen

VOORDELEN/NIEUWIGHEDEN

De Lightlift 17.75 PERFORMANCE IIIS is een functionele machine die uitgerust is met de modernste technologie en gebruiksgemak. De constructie en materialen zijn van hoogwaardig staal, dit geeft veel stabiliteit en verzekerd een lange levensduur van de machine. De bussen zonder smeernippels garanderen een levensduur zonder smering, zodat op lange termijn tijd en kosten bespaard worden.

Huurprijzen

Kwart dag (2 uur)
€ 100.00
Halve dag (4 uur)
€ 150.00
Dag
€ 250.00
Week
€ 950.00

*Projectkorting op aanvraag

Alle prijzen zijn exclusief 7% verzekering en 21% BTW, brandstof en/of slijtage
Prijzen onder voorbehoud van wijzigingen en/of fouten

Heeft u vragen of wilt u materiaal reserveren neem contact met ons op. U kunt er ook voor kiezen om het huurformulier in te vullen.

Tel: 038 785 28 62 | E-mail: info@riezebosverhuur.nl

Besturing

Met de afstandsbediening van de versie Performance IIIS kunnen eenvoudige en gemakkelijke opdrachten gegeven worden, zoals autostabilisatie, beweging armen en verplaatsing. Een praktisch display verstrekt de operator belangrijke informatie. Het systeem is verrijkt met nieuwe parameters: de service-icoon informeert de gebruiker over het moment waarop de machine in de toekomst onderhoud nodig heeft. De download-icoon stelt de operator in staat om altijd de laatst beschikbare softwareversie voor de machine te downloaden, via de ingebouwde modem.

afstandbediening-hoogwerker